Hvordan virker boligalarmen?

verisure boligalarm

Boligalarm fra Verisure

– Enkelt, funksjonelt og trygt

Lokal Partner

Sikkerhet Innlandet er din lokale Verisure Partner, og er der for deg på dag- og kveldstid. Vi sørger for salg, installasjon og service på alarmen din. Vårt Partnerkonsept gir nærhet til deg som kunde og god kunnskap om området du bor i.

Enkelt å bruke

Verisure sin boligalarm er meget enkel å bruke da man alarmerer av og på ved hjelp av en kodebrikke. Man holder enkelt kodebrikken opp foran betjeningspanelet uten å måtte bruke noen form for koder. Hvert familiemedlem, også barna, kan ha sin egen brikke – en såkalt StarKey. Enkelheten gjør at man også lett kan låne ut sin StarKey til rett person – kanskje en håndverker som trenger å komme inn da du ikke er hjemme – eller til naboen som vanner blomstene når familien er på ferie og lignende.

En sterk kjede av mennesker

Med boligalarm fra Verisure installert er det trygt å være hjemme, det er trygt å reise bort, og ikke minst er det trygt å komme hjem. En sterk kjede av mennesker finnes bak alarmen vår. Din områdepartner er i nærheten av deg på dagtid, og på kvelden. På alarmsentralen finnes våre operatører i tjeneste for deg døgnet rundt. Alle hjelper til for å gi deg raskest mulig hjelp dersom noe skjer.

Smarte tekniske løsninger

Det er ikke kun personalet som gir deg og familien økt trygghet, også våre tekniske løsninger er trygge. For eksempel går alarmsignaler via GSM-nettet fra sentralenheten hjemme hos deg til alarmsentralen. Dette innebærer blant annet at alarmsignalene når fram, dersom den vanlige telefonledningen er ute av funksjon.

Trygt og sikkert er det også at vår nye, trådløse kameradetektor sender bilder direkte til alarmsentralen når alarmen aktiveres. Dette betyr at alarmoperatøren raskt kan avgjøre om alarmen har blitt utløst ved en feil, eller om vekteren, og eventuelt politi skal tilkalles med en gang.

Installeres pent og profesjonelt

Installatørene fra Verisure har høye krav på seg når det gjelder selve installasjonen, og sørger for at de ulike enhetene hjemme hos deg plasseres så pent som mulig, og blir tilpasset hjemmemiljøet så bra som mulig. Det eneste som skal synes ordentlig er oblatene på dører og vinduer, samt skiltene våre som bør plasseres lett synlig på garasjeporten eller andre strategiske steder. Skiltene viser at du har et overvåket hjem.

Ren design

Vårt alarmsystem er produsert av ledende leverandører innenfor bransjen. I samarbeid med leverandørene utvikler og tilpasser vi deres standardprodukter slik at de oppfyller våre krav.

Når det gjelder produktdesign arbeider vi med etablerte leverandører på verdensbasis. De har utformet Verisure sin hjemmealarm på en slik måte at de uten problemer passer inn i vårt hjemmemiljø. De kan med andre ord uten problemer plasseres slik at de får best mulig funksjon.