Hvordan virker bedriftsalarmen?

verisure_bedriftsalarm_1

Slik fungerer vår bedriftsalarm

Brukervennlighet og standardisering har alltid vært viktig for oss. Når du velger bedriftsalarm fra Verisure kan du være sikker på at du får en alarm som er enkel å betjene og som fungerer som den skal.

Selve alarmen aktiviseres ved at man taster inn kode på betjeningspanelet. Dette aktiviserer detektorene – og lokalene er beskyttet. Alle våre alarmer er tilknyttet vår døgnbemannede alarmsentral. Dette sikrer våre kunder den overvåkningen og aksjonen som trengs – avhengig av tid og sted.

Kombinasjonen av brukervennlighet, avansert teknologi og kompetent personell gjør at du kan være sikker på at din bedrift er sikker.

Hva skjer ved alarm?

Vår Verisure bedriftsalarm har i dag GSM-forbindelse som standard. Dette innebærer at det sendes trådløst fra alarm til kundeservice hvis telefonlinjen ikke fungerer. Når vi tar i mot en alarm gjør vi alltid et raskt tiltak. Vi ringer også tilbake for å kontrollere om kunden selv har utløst alarmen. I noen tilfeller ringer vi kundens kontaktpersoner. Andre ganger sender vi ut vektere som både gjør en utvendig og innvendig kontroll.