Adgangskontroll

Bewator Norge

Bewators produkter for adgangskontroll passer for deg som trenger et høyt sikkerhetsnivå fra én til flere hundre dører.

Vårt program for adgangskontroll består av lett håndterlige kortlesere i forskjellige utførelser. Kortleserne er først og fremst beregnet på å styre elektriske låser, men kan også forbikoble alarmer, styre garasjeporter, heiser osv. Den store fordelen med å bruke kort sammenlignet med nøkler er at kort kan sperres og tidsstyres.

Med en kortleser har du alltid kontroll over hvem som har adgang, selv om noen mister kortet sitt eller slutter i bedriften.

bewator

Fakta om Bewator Entro

Programvaren kan kontrollere opptil 10 000 system (installasjoner) og hvert system kan inneholde:

  • 1024 dører, 512 trådfaste samt 512 trådløse
  • 40 000 kort/personer
  • 480 adgangsgrupper
  • 240 tidsskjemaer
  • 240 soner: Alarmstyring, Antipassback, Roll Call, Adgangsbegrensning
  • Åpent TCP/IP grensesnitt mot andre systemer via BAPSI
  • Støtter Windows 7, Vista, XP, 2000 og Windows Terminalserver 2003 og 2008.
  • Programvaren leveres på CD-ROM som også inkluderer BAPSI dokumentasjon med konkrete programmeringseksempler.
  • Integrerbart med Siemens digitale videolagringsenheter (SISTORE)

Samspillet mellom ulike sikkerhetssystemer har mange fordeler og forenkler administrasjon og felles styring. Bewator Entro kan derfor sammenkobles og samhandle med et eksternt alarmsystem eller systemer for videoovervåking.

adgangskontroll bewator

Salto Systems

Enten du administrere et hotell, universitet, flyplass, sykehus, en bedriftsbygning eller en statlig institusjon, og om du trenger å kontrollere seks dører eller 64.000 dører, trenger du en adgangskontroll du kan stole på.

Både nøkkelkort og låser kan programmeres for å tillate eller begrense tilgang til forskjellige deler av bygningen. Og informasjonen er lagret i nøkkelkortet kan overføres til en datamaskin for å gi presis sporingsinformasjon om hvor og når hver lås har blitt brukt blant annet dato, tid og om tilgang ble tillatt eller avslått.

Kombinert med den ekstra funksjonaliteten i SALTO Virtual Network (SVN), kan brukerne oppnå 90% av fordelene med et fullt on-line system for kostnaden av en frittstående system. Med den splitter nye XS4 on-line batteridrevne trådløse låsesystemet kan du oppleve sanntidsløsninger for adgangskontroll uten ledninger.

S9650_b-1 XS4_keypad_SCAND acabados_b

Paxton Access

Frittstående adgangskontroll
Denne type av system kan anvendes for å kontrollere tilgang på ett eller mange uavhengige dører i en bygning. Dette skjer ved hjelp av en numerisk kode eller PIN med et tastatur, avhengig av hvilken type leser er montert. Disse systemene er programmert på hver dør. Hvis dørlåsen trenger å bli sperret eller koder endres, må denne handlingen være ferdig ved hver dør på systemet.

Frittstående systemer passer bra for mindre områder med et relativt lite antall brukere og systemet kan utvides enkelt ettersom behovene endres.

013194

PC-basert adgangskontroll
Referert til som «PC-basert ‘eller’ Networked ‘adgangskontroll, kan disse systemene brukes til å styre en eller flere dører i en bygning. Dette skjer ved hjelp av en numerisk kode eller PIN med et tastatur, ved å presentere en nærhet eller magstripe token eller ved å «besittelse» med handsfree tokens avhengig av hvilken type leser er montert. PC-basert tilgangskontroll har sentral styring, via et nettverk.

PC-baserte systemer er stor for middels til store områder som de gjør administrere et stort antall dører og brukere lett. Systemet kan utvides veldig lett, og avanserte funksjoner som hendelsesrapportering og integrering med CCTV og andre systemer gjør et slikt system mye mer enn bare en erstatning for en haug med nøkler.

013195